Connect with Facebook

Algemene voorwaarden en disclaimer

Algemene voorwaarden en disclaimer


Disclaimer 

Wij streven er naar om de informatie die op deze website staat, zo volledig mogelijk en nauwkeurig te houden. 

De vijf elementen niet aansprakelijk voor het onjuiste gebruik en bewaren van onze producten. 
Het advies voor het gebruik van de producten is puur informatief of gebaseerd op de ervaring van onze gebruikers en is niet bedoeld als medisch advies. Wij adviseren om bij ernstige klachten eerst contact op te nemen met een arts. 

*Het gebruik van onze producten biedt geen garantie dat deze geen allergische reactie kan voortbrengen, daarom raden wij altijd aan om de producten uit te testen op een stukje huid welke gezond is. 

De vijf elementen is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van mogelijke fouten of tekortkomingen op deze website of het gebruik van deze website. 

De vijf elementen behoudt zich het recht voor wijzigingen en correcties aan te brengen. Prijzen en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig. 

Voorwaarden 

*De prijzen voor al onze producten zijn in euro’s, inclusief btw en eventuele andere belastingen of heffingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.  

*Betaling dient te geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering op de girorekening van de vijf elementen. 

*Indien de prijzen voor de aangeboden producten en diensten stijgen in de periode tussen de bestelling en de uitvoering daarvan, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden binnen tien (10) dagen na mededeling van de prijsverhoging door de vijf elementen. 

*De vijf elementen streeft naar een leveringstermijn van maximaal drie tot 4 (3 tot 4) werkdagen voor voorradige producten. 
Levering door de vijf elementen uiterlijk binnen dertig (30) werkdagen na datum van betaling, tenzij met u schriftelijk/per e-mail een andere levertermijn is overeengekomen. Indien levering niet tijdig plaatsvindt, dan ontvangt u binnen veertien (14) werkdagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u tot het moment van levering het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden door schriftelijk/e-mail een bericht te sturen aan Aleppo Natuurproducten. 

*De vijf elementen behoudt hierbij het recht om in de tussentijd de tarieven te veranderen. 
Voor buitenlandse betalingen gelden de TNT posttarieven. 

*De vijf elementen probeert de producten zo zorgvuldig mogelijk in te pakken en is daarom niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. 

*Bij particuliere bestellingen boven de € 60,00 worden geen verzendkosten berekend.

*De levertijd bedraagt twee (2) tot drie (3) werkdagen na ontvangst van uw betaling. 
De vijf elementen stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. 

*Indien de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen, qua uiterlijk of verpakking, heeft u het recht om de artikelen binnen zeven (7) dagen te retourneren. 
De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor de rekening van de klant. 
- Producten die geopend of gebruikt zijn worden niet teruggenomen. 

Alleen wanneer de teruggestuurde producten voldoen aan deze voorwaarden wordt het aankoopbedrag teruggestort op het door klant opgegeven bankrekeningnummer. 
Dit houdt in dat de verzendkosten niet terugbetaald worden. 

*Kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto’s. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.