Connect with Facebook

Groeps Acupunctuur

Groeps acupunctuur.

De vijf elementen is trots dat wij nu ook groeps- acupunctuur aanbieden.

Groeps-acupunctuur is een manier voor patiënten om op een laagdrempelige manier gebruik te maken van onze acupunctuur behandelingen. Als aanvulling op bestaande acupunctuur -, fysiotherapie- of massagebehandeling tegen een betaalbare prijs. Of als reguliere acupunctuur- behandelingen simpelweg te duur zijn.

  •  Wat Is groeps acupunctuur?

Groeps acupunctuur is een populaire, uit amerika overgewaaide behandelmogelijk. En wordt in steeds meer landen omarmd om de drempel  tot de voordelen van acupunctuur te verlagen. Behandelingen worden uitgevoerd terwijl de patiënten in comfortabele stoelen zitten met 2 tot 4 patiënten in de zelfde ruimte. De behandeling bestaat uit het plaatsen van naalden in de ledematen, hoofd en oren. Uitkleden is dus niet nodig, alleen loszitten kleding is gewenst. Deze behandeling wordt natuurlijk voorafgegaan door een prive intake gesprek in een aparte ruimte.

  •  Welke klachten kunnen behandeld worden met groeps-acupunctuur?

Alle klachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden reageren ook op acupunctuur. Denk hierbij aan angsten, depressies, hoofdpijn/migraine, allergie, allergieën, stoppen met roken en sinus problemen. Maar ook alle vormen van pijnklachten maar dan vooral als aanvulling op uw bestaande therapie zoals reguliere acupunctuur, fysiotherapie en massagetherapie.

  •  Waarom groepsacupunctuur als ik al reguliere acupunctuur bij jullie krijg?

Als patiënt bij ons weet je dat wij een zo groot mogelijk resultaat nastreven in zo min mogelijk behandelingen.  Maar helaas zijn er voor diverse klachten meerdere behandelingen per week nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Goeps-acupunctuur geeft cliënten die wij wekelijks, 1 keer per twee weken of 1 keer per maand   zien de mogelijkheid om in de tussenliggende periode ook te werken aan het verbeteren van de klachten.

  •  Groepsacupunctuur kunt u ook te combineren met een massage.

Groepsacupunctuur is ook te combineren met een massage. Deze unieke mogelijkheid bied U de mogelijkheid om aansluitend op uw acupunctuurbehandeling een massage te boeken, dit is natuurlijk wel afhankelijk van onze en uw agenda. Mocht het niet mogelijk zijn om een massage direct na de acupunctuurbehandeling te boeken, dan maken wij voor u op een ander moment een afspraak voor een massage.

Voor meer informatie over mogelijkheden van massage klik hier.