Connect with Facebook

Behandelaars

Behandelaars

Marcel Janssen

Marcel is de eigenaar van acupunctuurpraktijk de vijf elementen. Hij woont met zijn vrouw Angelique en zijn kinderen Robin en Lars naast de praktijk in Siebengewald.
Na het behalen van mijn CIOS diploma met als specialisatie o.a. sportmassage en fitness is hij op 1 januari 1997 als zelfstandig sportmasseur begonnen. 

Na vier jaar studeren en een intensieve stage in China in het Second Peoples Hospital van Qing Dao heeft hij in 2000 zijn diploma acupunctuur behaald. Marcel houdt zich in de praktijk vooral bezig met acupunctuur en het behandelen van het bewegingsapparaat. Denk hierbij rug, nek en schouderklachten. Maar ook aan sportblessures en gewrichtsklachten aan bv de knie en de heup.

Nadine Beumeler

Mijn naam is Nadine Beumeler. Ik ben geboren op 21.09.1978 te Geldern, Duitsland.
Na mijn abitur heb ik van 2003 tot 2006 logopedie in Nijmegen gestudeerd. Sindsdien werk ik in een praktijk in Goch, Duitsland, vooral met kinderen en afasiepatienten. Door eigen ervaringen met de chinese geneeskunde tijdens mijn studietijd, heb ik besloten, om daarna nog chinese geneeskunde met het zwartepunt acupunctuur bij de academie Qingbai in Nijmegen te volgen (2003 tot 2006).
Daarna heb ik nog de opleiding westerse medische basiskennis en een EHBO cursus gevolgd.
Sinds 2007 werk ik met veel plezier in de praktijk, de Vijf Elementen in Siebengewald.


Luuk Noij

Hallo allemaal, Ik ben Luuk Noij en ben sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut bij het ESP centrum in Gennep en op maandag en donderdag ochtend in Siebengewald. Mensen helpen met lichamelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat is mijn dagelijkse bezigheid. 
Naast mijn werk als fysiotherapeut studeer ik osteopathie. Osteopathie is een alternatieve geneeswijze, die van de veronderstelling uitgaat dat een verminderde beweeglijkheid van weefsels en structuren in het hele lichaam een nadelige invloed op de gezondheid heeft.
Naast mijn werk in Gennep, ben ik ook in Gennep te vinden om een potje te volleyballen. Ik ben ongeveer 11 jaar lid van Flamingo’s 56 en speel 5 jaar in heren 1. 

Mocht u vragen hebben over osteopathie, of gewoon een keer willen kletsen, spreek me gerust aan in de praktijk. Tot kijk!